Szemgél

szemgélÁpoló és nyugtató szemzselé lágy selyemproteinekkel, nedvességmegkötő hialuronsavakkal, feszesítő tulajdonságáról ismert Kigelia africanaval kombinálva. Alkalmazása a kezelés előtt és után javasolt. Kihagyhatatlan minden vendégnek, aki fontosnak tartja a sima, ránctalan bőrt.

250 ml-es szalontermékként is kapható.

Szempillaszérum

szempillaszérumA kiváló, sejtmegújulást ösztönző és szempillaápoló szérumunk vitaminokban és szőrnövekedésért felelős hatóanyagokban gazdag, ugyanakkor nem tartalmaz illat -és festékanyagokat, és a saját pillák erősítésén keresztül biztosítja a LUXUSLASHES pillák hosszabb tartósságát.

Ajánlott naponta kétszer a szempillatövekre felvinni.

Szempillaspirál

szempillaspirálA vízben oldódó, nem kenődő, kifejezetten szempilla hosszabbításnál alkalmazható szempillaspirál könnyen felvihető és langyos vízzel eltávolítható. Ápolja és védi mind a saját, mind a LUXUSLASHES pillákat, miközben nem tesz kárt a ragasztó anyagában.

Védőréteg

védőrétegFekete védőrétegünk különböző tall-olajok segítségével megvédi meghosszabbított szempilláit a kosztól, az olajoktól és a sótól, ezáltal hosszabb tartósságot biztosít. Egy héten kétszer kell felvinni. A fekete rétegnek köszönhetően ragyogó hatást ér el.

Szempillakefe

szempillakefeSaját készítésű szempillakeféink puhák és rugalmasak, melyek segítségével a pillákat mindig rendben tarthatja. Piros színük megkönnyíti a szempilláktól való megkülönböztetését. 

Sminklemosó

sminklemosóSminklemosónk glikoltól, alkoholtól és illatszerektől mentesen ápol. Folyékony állagának köszönhetően a szemfesték könnyen és kíméletesen eltávolítható. Éppúgy használható érzékeny szemekre, mint meghosszabbított szempillákra. Újratöltött pilláknál is alkalmazható.

1 literes szalontermékként is kapható

Primer - előkezelő

primerAz előkezelést a ragasztás előtt kell elvégezni. Ez előkészíti a pillákat a felragasztásra annak érdekében, hogy a ragasztó a természetes pillákkal optimális kötést biztosítson. Megtisztítja a pillákat az olajtól és a kosztól, amely hagyományos tisztítószerekkel nem lehetséges. Az előkezelő réteg által a ragasztó jobban tart és gyorsabban szárad. Újratöltésnél alkalmazzuk.

Szempárnák

szempárnákPárnáink 20-as és 200-as kiszerelésben egyaránt kaphatók.

Ragasztó oldó

Ragasztó oldóA műszempillák a zselé segítségével, a saját pillák sérülése nélkül könnyen és problémamentesen eltávolíthatók.

Színes csillámok

színes_csillámEgy strasszkő a szemen, a szempillán vagy az arc bármely pontján lenyűgöző hatást eredményez.