Tolvai Reni LUXUSLASHES pillákkal!


A cím magáért beszél - töltse le a Kiskegyed-ben megjelent cikket PDF formátumban a képre kattintva! 

Kinga, a szempillastylist a szálankénti hosszabbításhoz LUXUSLASHES közepes vastagságú, puha C ívű selyempillákat alkalmazott. Különleges, allergiamentes ragasztóval applikálta fel a műpillákat Reni eredeti pilláira. A különleges felviteli eljárásnak köszönhetően a műszempillák tartósan hordhatók. Csak a pilláihoz ragadnak, és nem a szemhéj széléhez. A selyempillák extrém feketék és természetüknél fogva szépen íveltek. Ebből kifolyólag nem is szükséges spirál használata."

Ma már nem luxus...

Szépvilág EXTRA 2010. április... a szempilla-hosszabbítás. 

Megjelent: Szépvilág EXTRA 2010/4., 2010. április

Nem minden ország követeli meg a fokozottan ellenôrzött és tisztított, minôségi ragasztót. Van, ahol még formaldehidet is tartalmaz, ezzel nagymértékben irritálva a szem amúgy is érzékeny nyálkahártyáját. Magyarországon ilyet tilos használni, hiszen az Európai Unióban készült termékekre vonatoznak a legszigorúbb gyártástechnológiai követelmények."

A pillantás varázsa...

Beauty Forum 2010. április... a ragasztóban rejlik. 

Megjelent: Beauty Forum 2010/4., 2010. április

A LuxusLashes pillák esetében a vendég személyiségéhez illeszkedô, egyedi külsô a különbözô erôsségû, hosszúságú és ívû szempillák használatával alakítható ki. A ragasztónak köszönhetôen a pillák rugalmasak maradnak, nem száradnak ki, nem töredeznek és nem okoznak kellemetlen érzést. A meghosszabbított pillák ugyanolyan tartósak, mint a természetes pillák, melyek szokásos növekedési ciklusuknak megfelelôen 2-3 havonta kihullanak. "