Gyakran ismételt kérdések

Kedves Érdeklődő! 

Az alábbiakban kívánjuk összeszedni azon kérdéseket, melyek a leggyakrabban merülnek fel vendégeink, illetve leendő vendégeink részéről - mind a szempillák felhelyezésével, mind a pillák kezelésével, tartósságával kapcsolatban. 

 

Mennyire tartósak a LUXUSLASHES pillák?

A különleges felviteli eljárásnak köszönhetően a műszempillák tartósan hordhatók. Csak a pilláihoz ragadnak és nem a szemhéj széléhez. 3-4 hetente újratöltést kell végeztetni, amely során a kihullott pillákat a dússág megőrzése érdekében pótolják.

Mire figyeljünk szempilla hosszabbítás előtt?

Ne sminkeljünk előtte, vagy lágy, alkoholmentes lemosóval távolítsuk el azt. Lehetőleg ne használjunk krémet és kezelés előtt kerüljük a szempilla göndörítő alkalmazását.

A LUXUSLASHES pillák károsítják a saját pilláimat?

Szakszerű alkalmazás esetén természetes pillái nem sérülnek. Csak a helytelenül, több saját pillára felhelyezett műszempillák károsíthatják eredeti pilláit.

Hogyan történik a LUXUSLASHES pillák felhelyezése?

A szempilla hosszabbítás fájdalommentes és a ragasztott pillák mennyiségétől függően 1-2 óráig tart, miközben kényelmesen, csukott szemmel pihen egy kozmetikai kezelőágyon. A legtöbb vendék még el is alszik a kezelés alatt, majd csodás pillákkal ébred.

Miért olyan tartósak a LUXUSLASHES pillák?

A különleges ragasztási metódus, az optimálisan összeállított termékpaletta, valamint a tiszta felragasztás együtt felelősek a LUXUSLASHES hosszú élettartamáért. A különleges fejlesztésű ragasztó és kötőanyag egészen addig összetartja a saját és a műszempillát, ameddig a természetes pilla a fejlődési szakasza végéhez nem ér, vagyis ki nem hullik.

Magam is megvásárolhatom és felvihetem a LUXUSLASHES pillákat?

Nem. A LUXUSLASHES pillákat csak kifejezetten erre képzett szakemberek helyezhetik fel. Ehhez külön, a LUXUSLASHES által kínált tanfolyamot kell elvégezni. Csak így biztosított, hogy örömét lelje műszempilláiban és hogy természetes pillái ne sérüljenek. Ezért nagyon fontos ügyelnünk a szempilla-stylistjaink minőségi képzésére.

Mire kell figyelnem a LUXUSLASHES pillák felhelyezése után?

A ragasztó 24 óra elteltével éri el végleges stabilitását. Ez idő alatt nem érheti nedvesség vagy pára. Az első 24 órában kerülje a forró fürdőt és a szaunázást. Ne húzza vagy dörzsölje a pillákat. Kérjük, tisztításhoz használja különleges sminklemosónkat és a ragasztás helyének védelme érdekében pedig a Védőréteget.

Továbbra is használhatom a szempillaspirálom?

Szempilláink extrém feketék és természetüknél fogva szépen íveltek. Ebből kifolyólag nem szükséges szempillaspirál használata. Ha mégsem szeretne róla lemondani, válassza a mi LUXUSLASHES szempillaspirálunkat. Csak a pillák végét kenje be, ezáltal elkerüli a szempillák tapadását és a ragasztó megtöredezését.

Léteznek a LUXUSLASHES-nek különöző típusú pillái?

2 eltérő vastagsagú, 9 különféle hosszúságú és 2 félén ívelő pillát kínálunk különböző színekben.

ÚJDONSÁG: Nerc- és selyemszempillák a "Hollywoodi csillogásért".

Mire kell még odafigyelnem?

Az olajbázisú tisztítószerek feloldják a szempillaragasztót. A pillák tartósságának megőrzése érdekében kérjük használja az általunk ajánlott termékeket. A szauna vagy a gőzfürdő rendszeres használata gyengíti a ragasztót és ennek megfelelően a műszempillái tartóssága is csökken.

További kérdéseivel kérjük, forduljon hozzánk. Készséggel állunk rendelkezésére.

Amennyiben tanácsainkat megfogadja, a műszempillái hosszú ideig örömet szereznek majd Önnek. Persze arra is kérjük, hogy tartsa be az újratöltési időpontokat, hogy a szempillahosszabbításának összképe mindig ápoltságot sugalljon.